Ultrazvučni rasterivač štetočina LS-928 ULTRA-DUET REPELLER

Ultrazvučni rasterivač štetočina LS-928 ULTRA-DUET REPELLER

9,480.00 рсд

Description

Iz naše ponude bismo kao uređaj sa najboljim odnosom cene i učinkovitosti izdvojili naš novorazvijeni uređaj Ultra-Duet Repeller. Uređaj je višenamenski i kao takav predstavlja odlicno rešenje za svako domaćinstvo. On emituje ultrazvučne talase u dva različita zvuka istovremeno da otera i zadrži životinje dalje od vaše kuće, bašte, dvorišta. Uspešno Vas štiti od životinja i štetočina kao što su: miševi, pacovi , psi lutalice, mačke, veverice, slepi miševi, lisice, jeleni, ptice štetočine. Ultra-Duet Repeller rasterivač kontinuirano emituje auto-promenljivu i auto-prečišćenu frekvenviju od 20,000 Hz do 65,000 Hz, i tako prouzrokuje neprijatan boravak životinja-štetočina kako bi napustile zaštićeno područje… (detaljnije)

Additional information

Weight0.523 kg
Dimensions17 × 12 × 11 cm

About the author

institut administrator

  3 Comments so far

  Дејан МиљевићPosted on7:36 am - Jul 22, 2021

  Да ли ови звучни таласи пролазе кроз преграде ?
  Глодари који нам праве проблем су пухови на тавану и у зидовима . Они ретко улазе у собе али праве огромну буку и штету на тавану ( гризу каблове за струју )

  GoranPosted on9:03 pm - Jul 27, 2021

  I ja imam isti problem sa puhovima

  Novakovic LeposavaPosted on8:52 am - Jul 4, 2022

  Postovani meni je potrebna zastita kokosaka od lasice i tvora , da li Vas uredjaj posto je i rasterivanje ptica onda ne prija ni zivini ?
  i da li u ponudi imate neki drugi proizvod koji bi mozda bio adekvatniji , povrsina dvorista je 15*7 metara i ima stabala voca unutra ,da li to ometa rad aparata
  hvala unaprijed

  Leave a Reply