Uređaji protiv ptica

Uređaji protiv ptica koriste lasersku tehnologiju za spoljnu i unutrašnju upotrebu i plinske topove koji glasnim pucnjem plaše ptice.

Laserski rasterivači:

BIRDBLAZER 

BIRDBLAZER – Ovaj aparat ima primenu u velikim privrednim i životnim postrojenjima kao što su skladišta, sportske hale, garaže i autoperionice, tuneli, avio hangari, splavovi i slično.  Laserski rasterivač ptica koji koristi fat-beam (više vidljivih snopova svetlosti) za rasterivanje ptica. Preporučuje se za upotrebu u zatvorenom ili polu-zatvorenom prostoru.

 

LASERSKI RASTERIVAČ ZA SPOLJAŠNJOST

LASERSKI RASTERIVAČ ZA SPOLJAŠNJOST – Laserski rasterivač ptica sa daljinskim upravljanjem koji na siguran način rasteruje ptice. Koristi lasersku tehnologiju koja menja crvenu i zelenu boju nasumično, te boje i kombinaciju ptice ne vole što ih primorava da pronađu drugo mesto za boravak.

 

LASERSKI RASTERIVAČ ZA UNUTRAŠNJOST

LASERSKI RASTERIVAČ ZA UNUTRAŠNJOST –  Laserski rasterivač ptica sa daljinskim upravljanjem koji na siguran način rasteruje ptice. Koristi lasersku tehnologiju koja menja crvenu i zelenu boju nasumično, te boje i kombinaciju ptice ne vole što ih primorava da pronađu drugo mesto za boravak. Pokriva do 900 m2.

 

Plinski topovi za rasterivanje ptica:

AUTOMATSKI PLINSKI TOP

golub zastita19

AUTOMATSKI PLINSKI TOP – Aparat uz pomoć TNG-a proizvodi eksploziju jačine 119 db. Ima mogućnost podešavanja vremenskog intervala pucnja. Rasteruje ptice i divlje životinje sa prostora koji želite da zaštitite. Koristi klasičnu plinsku bocu i napaja se pomoću akumulatorske baterije jačine 7Ah.Koristi se za zaštitu ribnjaka, vinograda, voćnjaka, njiva i drugih otvorenih prostora.

ZON GUN

zone gun

ZON GUN – Automatski propanski terač ptica. Koristi eksploziju kao način rasterivanja ptica na poljima, voćnjacima, ribnjacima i slično. Mogućnost podešavanja volumena pucnja od 100 do 125 decibela, kao i intervala od 30 sekundi do 30 minuta. Zaštićen je od korozije. Pokriva površinu od 1 do 5 jutra. Koristi se za zaštitu ribnjaka, vinograda, voćnjaka, njiva i drugih otvorenih prostora.

Pirotehnički pištolj za plašenje ptica

Pirotehnički pištolj za plašenje ptica – uspešno rasteruje ptice korišćenjem ćoraka uz glasni pucanj. Mali i kompaktan, obeležen jarkom bojom za lako pronalaženje. Koristi duple pirotehničke kertridže za plašenje ptica koji daju bolji efekat od običnih. Ovaj pirotehnički pištolj je koristan i za plašenje medveda.