Zaštita u vidu gela protiv ptica

Zaštita u vidu gela

Koristi metode vatrenog gela koji ptice vide kao vatru, organske mirise koji smetaju pticama i lepljiva supstanca koja izaziva neprijatnost pticama.

Bird Proof Gel

Bird Proof Gel – Netoksičan , lepljiv i neprijatan gel ne šteti pticama, jednostavno im stvara neprijatan osećaj lepljenja nogu za površinu koja je tertirana gelom. Može se koristiti na svim površinama gde ne želite da ptice sleću. Gel je diskretan skoro nevidljiv i idealan za sve površine.

 

B-ST rasterivač golubova

bst_1

B-ST rasterivač golubova je inovativni sistem kontrole ptica, siguran za upotrebu i za ljude i za ptice. Gel mirisom rasteruje ptice. Baziran na biljnim sredstvima, razgradiv u prirodi, ima dugotrajan efekat. Proizveden u Japanu. Jednostavno se postavlja, sadržaj se iz vrećice istisne na željenu površinu.

 

Vatreni gel

vatreni gel

Vatreni gel – Ovaj gel ne ubija, ne hvata i ne povređuje ptice. Ne škodi i zdravstveno je bezbedan, jer sadrži aktivne sastojke koji se koriste u ljudskoj ishrani. Napravljen tako da mu ptice neće prilaziti blizu, jer se od njega odbijaju ultraljubičasti zraci, tako da pticama izgleda kao vatra. Vizuelnim efektima rasterivanja dodati su sastojci koji se koriste u ishrani, tako da pticama daje neprijatan miris.