Izrada elaborata

elaboratInstitut Frensis Galton  istražuje, sakuplja podatke, vrši analize, oglede i sa svojim saradnicima iz zemlje i inostranstva predlaže, usmerava i sprovodi rešenja bazirana na humanoj, ekološkoj zaštiti raznih otvorenih i zatvorenih površina od ptica. Ukoliko ekološkom-humanom radnjom ne podstaknemo ptice na promenu staništa mogu da naprave veliku štetu po zdravlje ljudi kao i ogromnu materijalnu štetu.

U saradnji sa priznatim svetskim kompanijama u ovoj oblasti, za privredne subjekte, nakon izvršene detaljne analize, izrađujemo detaljne elaborate za zaštitu od neželjenih ptica. Sistemi zaštite od ptica, prethodno provereni kroz vršenje ogleda i dugogogodišnje iskustvo inkorporiraju se u jedinstven sistem zaštite u skladu sa domaćim propisima.

Takođe, organizujemo i sprovodimo razne projekte i programe u cilju edukacije za izbor najboljeg i najadekvatnijeg ekološkog i humanog načina za postizanje krajnjeg cilja – oslobađanje prostora od ptica i njihovo  usmeravanje ka prirodnom staništu

Značajan deo našeg rada jeste obaveštavanje javnosti o važnim događajima, saznanjima, inovacijama koji su u vezi sa ekološkom, humanom zaštitom od ptica i drugih neželjenih životinja (štetočina), a sve bazirano na naučnoj osnovi.

 

Za izradu elaborata možete nas kontaktirati putem e-mail adrese institut@ekozastite.com.