Uređaji za zaštitu od pacova i miševa

Ultrazvučni aparati su efikasan i lak način da se rešite štetočina. Dovoljno je da se uređaji uključe u struju i da rasterate neželjene goste.

Aparati za industrijsku upotrebu:

Critter Blaster PRO

Critter Blaster PRO sa mogućnošću programiranja rasteruje jelene, slepe miševe, glodare, pse, mačke, medvede, lisice, guske, galebove, lešinare, divlje svinje. Pokriva površinu od 6 jutara (2,5 jutra). Daje izbor od 8 zvučnih kartica i sadrži četri zvučnika sa 30 metara kabla koji su otporni na vremenske uslove. Preporučuje se za aerodrome, deponije, velike zgrade, farme, polja, velike vinograde, voćnjake, parkinge, otpade. Nije za upotrebu na javnim mestima.

Profesionalni Rasterivač Glodara, Insekata i malih životinja Weitech WK 0600

Profesionalni Rasterivač Glodara, Insekata i malih životinja Weitech WK 0600 . Efikasno Rasteruje pacove, štakore, miševe, veverice, zečeve, šišmiše, puhove, krpelje, buve, paukove i ostale male životinje i insekte. Emituje ultrazvučne i zvučne signale. Površina delovanja: 325 kvadratnih metara. Učinak je vidljiv posle 72 sata, za štakore nakon dve nedelje. Grafički obeležena polja za podešavanje.

Rasterivač glodara akustičnim pritiskom

Rasterivač glodara akustičnim pritiskom rasteruje pacove, miševe i veverice. Samo za profesionalnu upotrebu. Ovo je izuzetno moćan rasterivač glodara. Ne koristi se u prostorijama gde borave ljudi, već u šahtama, plafonskim šupljinama, potkrovljima. Uređaj radi tako što stvara visok akustični pritisak, koji je nečujan ali ako se nalazite u toj prostoriji morali biste ga isključiti. Može se koristiti u svim vremesnskim uslovima (IP66).

Ultrazvučni LS-968 Pestrepeller

Ultrazvučni LS-968 Pestrepeller je savremen i izuzetno efikasan uređaj za rasterivanje stetočina. Posebno je dizajniran i kao takav idealan za industrijsku upotrebu. Ultrazvučni Pestrepeller je tako napravljen da zahvaljujući čvrstom nosaču omogućuje podešavanje ugla delovanja, ukoliko je instaliran na plafonu ili zidu. Ultrazvučni Pestrepeller je efikasan za rasterivanje miševa, pacova, muva, bubašvaba i jos mnogo drugih štetočina. Laboratoriska istraživanja su pokazala da ultrazvučni talasi napadaju slušni i nervni sistem najvećeg broja insekata i ostalih štetočina, prouzrukujući im bol i nelagodnost. Štetočine će napustiti svoja legla i skloništa i premestiti se na drugo mesto. Ovaj visokofrekventni zvuk je van slušnog polja ljudskih bića. Pestrepeller ne ometa rad televizora, radija, elektronskih alarmnih uređaja protiv krađe, pacemakers (aparati ugradjeni u organizam da pomognu pravilan rad srca), slušnih aparata ili drugih elektronskih uređaja.

LS-967 ULTRASONIC ATTACK WAVE PESTREPELLER

LS-967 ULTRASONIC ATTACK WAVE PESTREPELLER je vrlo efikasan uredjaj za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, muva, buva, familije zrikavaca, bubarusa, i većine ostalih insekata koji žive po domaćinstvima. LS-967 automatski emituje ultrazvuk u rasponu od 13.000Hz do 45.000Hz. Izuzetan i jedinstveno dizajniran uredjaj napada slušni i nervni sistem štetočina jačinom ultrazvučnih talasa. Jak uticaj ultrazvučnih talasa sa frekvencijskim rasponom onemogucuje štetočine da steknu imunitet. Samo nekoliko dana od uključivanja uredjaja primetićete njegove efekte.

Uređaji za primenu u domaćinstvima:

PESTREPELLER LS-919

PESTREPELLER LS-919 Aparat se svrstava u prirodne rasterivače stetočina. Koristi novu elektronsku tehnologiju proizašlu iz istraživanja životnog ciklusa insekata i štetočina. Naučna istraživanja su pokazala da ultrazvučni talasi napadaju slušni i nervni sistem najvećeg broja štetočina u domaćinstvima prouzrukujući im bol i nelagodnost. Visokofrakventni zvuk će goniti miševe, bubašvabe, muve, mrave i većinu ostalih insekata do njihovog potpunog proterivanja iz skrovišta. PESTREPELLER LS-919 ne ometa rad elektronskih uređaja niti štetno utiče na ljude i kućne ljubimce iz razloga što je ovaj visokofrekventni zvuk van njihovog slušnog polja.

Scatter Gun Bark Control rasterivač štetočina

Scatter Gun Bark Control rasterivač štetočina – Ovaj rasterivač štetočina sa laserom se koristi za odbijanje mačaka, pasa, lisica, pacova i veverica na distanci od 20 metara. Naročito korisna opcija ovog uređaja je prebacivanje sa zvučnog na ultrazvučni režim, kako ljudsko uho ne može da ga detektuje. S obzirom da ne možemo predvideti reakciju svake životinje, ne može se garantovati za uspešnost u svakoj situaciji. Ovaj uređaj koristi jednu bateriju od 9V.

Silverline 25111 rasterivač miševa i pacova 80m2

Silverline 25111 rasterivač miševa i pacova 80m2 – Sistem koristi kombinaciju ultrazvučnih signala i elektromagnetnih pulseva da uznemiri i stvori nepodnošljive uslove za miševe i pacove. Ultrazvučna tehnologija generiše signale koji aktiviraju odbranbeni mehanizam glodara zbog kojeg im postaje nelagodno da se zadržavaju ili nastanjuju mesto delovanja uređaja. Elektromagnetni puls dopunjuje delovanje ultrazvučnog signala tako što odvraća miševe i pacove da koriste putanju kablova kao prolaz.

Green Protect Plus

Green Protect Plus je najsavremeniji uređaj za rasterivanje štetočina, koji nije štetan za životnu sredinu. To je kvalitetan proizvod, koji je podrobnim testiranjem pokazao da zadovoljava najviše standarde.
U rasterivaču štetočina GreenProtect™ nalaze se zvučnici koji stvaraju neprijatni ultrazvučni signal koji ljudsko uho ne može da čuje. On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvučnih talasa za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, mušica, biljnih vaši, cvrčaka, guštera i zmija u zgradama u kojima se nalaze glodari i gmižući insekti, posebno u izolaciji, u zidovima, u plafonima, prostorijama u kojima se obeduje, delovima u kojima se čuva hrana, kućama, stanovima, kancelarijama, objektima za čuvanje žitarica, pekarama, skladištima, restoranima, kuhinjama, fabrikama, supermarketima, arhivama… Ovaj proizvod nije štetan za ljude, decu i kućne ljubimce.

USR4 Rasterivač glodara i insekata

USR4 Rasterivač glodara i insekata – Rasteruje glodare (miševe), bube, mrave, buve, žohare, pčele, ose, komarce, pa i ptice. Odaberite jedan od četiri režima rada, u zavisnosti od koje napasti tražite zaštitu. Domet: 2-5 metara. Ugrađena baterijska lampa. LED indikator stanja baterije. Napajanje: 2 x AAA (1,5 V) baterija nije u sklopu ili strujni adapter (3 V DC/100 mA) nije u sklopu. Dimenzije: 83 x 55 x 20 mm.

 

Ultrasonic Pest Repeller LS-925M

Ultrasonic Pest Repeller LS-925M – Korišćenje ultrazvučnih talasa u rasterivanju štetočina je već uveliko prihvaćena metoda. Dovoljnim intezitetom, dužinom ultrazvučnih talasa moguće je uticati na slušni i nervni sistem najvećeg broja insekata i štetočina.To će uticati na njih da napuste svoja staništa i izbegnu te uticaje. Neprekidno emitovanje ultrazvučnih talasa sprečiće neke druge insekte i štetočine da se nastane na mestima koja su pokrivena Ultrasonic Pest Repeller-om. Na bazi dugogodišnjih iskustava i laboratorijskog ispitivanja Ultrasonic Pest Controller LS-925M je konstruisan da efikasno otera miševe, pacove, buve, krpelje, pauke i mnoge druge insekte iz vaše kuće.

LS-927 ULTRASONIC ATTACK WAVE

LS-927 ULTRASONIC ATTACK WAVE je vrlo efikasan uredjaj za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, muva, buva, familije zrikavaca, bubarusa, i većine ostalih insekata koji žive po domaćinstvima. LS-927 automatski emituje ultrazvuk u rasponu od 30.000Hz do 65.000Hz. Izuzetan i jedinstveno dizajniran uredjaj napada slušni i nervni sistem štetočina jačinom ultrazvučnih talasa. Jak uticaj ultrazvučnih talasa sa frekvencijskim rasponom onemogucuje štetočine da steknu imunitet. Samo nekoliko dana od uključivanja uredjaja primetićete njegove efekte.

5u1 Rasterivač štetočina

5u1 Rasterivač štetočina – Savremen i efikasan ultrazvučni  aparat namenjen je za rasterivanju štetočina. Modernog dizajna prvenstveno je namenjen za unutrašnju upotrebu. Ultrazvučni 5u1 rasterivač koristi ultrazvučne talase u kombinaciji sa elektro-vibrirajućim talasima za rasterivanje štetočina. Ultrazvučni 5u1 rasterivač je opremljen noćnim svetlom i jonskom deratizacijom vazduha, kojom se izbacuju negativni joni iz vazduha. 5u1 aparat efikasano rasteruje: bubašvabe, mrave, gusenice, vodene bube, cvrčke, uholaže, grinje, paukove, škorpije, buve, krpelje, miševe, puhove, pacove i slepe miševe. 5u1 rasterivač ne utice štetno na ljude i kućne ljubimce.

Guardian

Guardian je aparat koji štiti vaš dom. Osnovna funkcija mu je rasterivanje štetočina (insekti, glodari, životinje i ptice) u zatvorenom i otvorenom prostoru. Pored toga, zahvaljujući ugradjenom IC senzoru koji detektuje pokrete, protiv-provalnom alarmu i stroboskopskom svetlu, odličan je čuvar vas i vaše imovine. Bez obzira da li koristite Guardian kao rasterivač štetočina ili kao alarm za zaštitu imovine, bićete zadovoljni njegovom primenom.

 

YardGard

YardGard je ultrazvučni-zvučni aparat za zaštitu dvorišta, ambara, garaža, baštica itd. od nepoželjnih životinja. Aparat ima ugrađen IC (infra-crveni) senzor za detekciju pokreta, tako da se aktivira kad uđe nepoželjna životinja u njegovo polje delovanja. Aparat uspešno rasteruje ptice, jelene, srne, lisice, pse, mačke, tvorove, slepe miševe, lasice, kune, miševe, pacove, insekte itd.

Rasterivač životinja

Rasterivač životinja rasteruje kune, glodare, divlje svinje, jelene i slično. Uređaj proizvodi veoma glasne, pulsirajuće i agresivne ultrasonične zvuke od 21kHz što je nečujno za većinu ljudi ali predstavlja veliku smetnju za divlje životinje, pa ih one i izbegavaju. U nekim slučajevima mogu rasterati i pse i mačke koji su naviknuti na ljude. Uređaj radi na 4 baterije (R14) koje traju do osam meseci u zavisnosti od kvaliteta.

MPR10 Ultramagnetni rasterivač štetočina

MPR10 Ultramagnetni rasterivač štetočina – Vrši transmisiju pulsa kroz električno polje koje postoji oko svake električne instalacije. Puls iritira nervni sistem glodara izazivajući kod njih uznemirenost primoravajući ih da napuste okruženje. Pokriva do 250m2.