Uređaji protiv komaraca

Uređaje protiv komaraca možemo podeliti na ultrazvučne uređaje iUV sisteme koji na neprimetan način štiti vaše prostorije

Ultrazvučna zaštita:

Ultrazvučni rasterivač štetočina

Ultrazvučni rasterivač štetočina rasteruje miševe, bubašvabe, muve, komarce, mrave, paukove, stenice, glodare. Ne sadrži hemikalije i ne ispušta nikakve mirise. Skroz nečujan i bezopasan po ljude, kao i po životinje prilikom rada. Niska potrošnja struje. Napravljen od kvalitetnog materijala sa zvučnicima u obliku leptira. Lak za korišćenje, dovoljno je da se uključi u utičnicu. Ne utiče na druge aparate u kući. Idealan za kuće, skladišta, kancelarije, prodavnice, hotele i slično. Pokriva površinu od 50-80 kvadratnih metara.

Ultrazvučni rasterivač komaraca i drugih štetočina

Rasteruje komarce, jelen bube, buve, muve, cvrčke, mrave i druge štetočine. Pokriva površinu od 50-80 kvadratnih metara. Ultrazvuk  je nečujan za ljudsko uho. Ne škodi ljudima i kućnim ljubimcima, i ne smeta elektronkim uređajima.
Bez mirisa i hemikalija. Mali potrošač, ukupno 1W sa naprednom fotoelektronskom tehnologijom. Pogodno za upotrebu u kući, skladištima, prodavnicama, hotelima, bolnicama, kancelarijama, baštama i slično. Koristi frekvencije od 20 ~ 60 KHz.

Ultrazvučni rasterivač komaraca i drugih štetočina

Ultrazvučni rasterivač uspešno se bori sa komarcima, miševima, bubašvabama, mravima i drugim štetočinama. Bez hemikalija ili otrova, bez potrebe korišćenja sprejeva ili zamki. Formira praktični, efikasni, higijenski i automatski sistem za rasterivanje insekata. Nema miris i totalno je nečujan za ljusko uho. Lak za korišćenje, jednostavno uključite u utičnicu. Troši 5W, koristi frekvenciju od 20-55kHz, pokriva površinu od 80-120 kvadratnih metara. Veličina: 90 x 56 x 50mm, napajanje Voltage: AC 90-220V

UV sistemi:

Solarni rasterivač insekata

Novi veći dizajn sa više vati, nečujan sa  solarnim panelom ip65 vodootpornom zaštitom i 18650 2200mah baterijom koja traje cele noći (6-8) sati. Kada je jednom podesite, automatski se puni baterija danju a uključuje noću. Područje koje pokriva je od 3 – 4 m.

 

 

 Insektron T-30 INOX

Insektron T-30 INOX je viseći uređaj koji koristi UV plavu svetlost, specifične talasne dužine koja privlači insekte. Privučeni insekti se lepe za lepljive ploče na donjoj strani Insektrona i ne mogu se osloboditi. Lepljive ploče uobičajeno traju oko mesec dana kada ih treba zameniti novim. Lako se menjaju, tako što se prethodno isključi uređaj, i bez ikakvog specijalnog alata zamene se lepljive ploče. Insectron T-30 je izuzetno efikasan i potpuno bezopasan za ljude i domaće ljubimce. Idealan je za unutrašnju upotrebu u kućama, fabrikama, prodavnicama hrane, mesarama, bolnicama i slično.

Insektron V-30E

Insektron V-30E je zidni uređaj koji koristi UV plavu svetlost, specifične talasne dužine koja privlači insekte. Privučeni insekti se lepe za lepljive ploče na donjoj strani Insektrona i ne mogu se osloboditi. Lepljive ploče uobičajeno traju oko mesec dana kada ih treba zameniti novim. Lako se menjaju, tako što se prethodno isključi uređaj, i bez ikakvog specijalnog alata zamene se lepljive ploče. Insektron V-30E je izuzetno efikasan i potpuno bezopasan za ljude i domaće ljubimce. Idealan je za unutrašnju upotrebu u kućama, fabrikama, prodavnicama hrane, mesarama, bolnicama i slično.

Insektron MT-599

Insektron MT-599 je zidni uređaj koji koristi UV plavu svetlost, specifične talasne dužine koja privlači insekte. Privučeni insekti se lepe za lepljive ploče na donjoj strani Insektrona i ne mogu se osloboditi. Lepljive ploče uobičajeno traju oko mesec dana kada ih treba zameniti novim. Lako se menjaju, tako što se prethodno isključi uređaj, i bez ikakvog specijalnog alata zamene se lepljive ploče. Insektron MT-599 je izuzetno efikasan i potpuno bezopasan za ljude i domaće ljubimce. Idealan je za unutrašnju upotrebu u kućama, fabrikama, prodavnicama hrane, mesarama, bolnicama i slično.

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7715

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7715 Sa UV-A sijalicom 4W G5
Dimenzije ovog aparata su 28 x 13 x 13 cm. Napon: AC 220-240V 50Hz
Napon rešetke: DC 600-800V, sa kablom dužine 2×0.50 od 1.20m. Opseg UV-A sijalice je268-365nm. Sadrži kuku za lako postavljanje. Pokriva površinu od 30m2.  Ova lampa je vatrootporna i ekonomična – potrošnja od samo 4W. Uključite lampu u struju i postavite je na vidno mesto. UV-A svetlost koju emituje privlači leteće insekte koji u pokušaju da dođu do nje bivaju eliminsani strujnim udarom unutar lampe. Jednostavan način za eliminisanje insekata na terasama, u sobi ili na prozoru dok je otvoren.

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7725

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7725 sadrži dve UV-A fluo cevi od po 8W G5 (16W). Dimenzije ovog uređaja su 35 x 9.5 x 26cm, napon AC 220-240V 50Hz, napon rešetke DC 1800-2200V. Ima ON/OFF prekidač i kabl od 3×0.75 od 1.20m. Sadrži elektromagnetnu prigušnicu koja produžava vek trajanja fluo cevi! Opseg UV-A sijalice 268-365nm, pokriva površinu od 80m2. Materijal Aluminijum – vatrootporna. Elegantno dizajnirana i veoma praktična lampa sa dve UV-A sijalice koje emituju specijalnu svetlost i tako privlače insekte, a zatim ih uništavaju.

T400 – 160W IP X5

T400 – 160W IP X5 Ovo je jedan od najvećih uređaja u ponudi sa veoma impresivnim komponentama. Pokriva oko 400 m2 zahvaljujući UV lampama od 160W. Idealan je za velike proizvodne procese hrane, magacine, kuhinje, kao i za spoljašnju upotrebu. Glavna konstrukcija je izrađena od najboljeg
316 nerđajućeg čelika.