Uređaji za zaštitu od osa

Ultrazvučni rasterivači štetočina koji rasteruju ose je jedan od načina kako se možete zaštititi koristeći modernu tehnologiju.

Zamka za leteće insekte sa solarnom LED svetlošću za višekratnu upotrebu.Veoma izdržljiv i za višekratnu upotrebu, sastavljen od čvrste plastike i solarnog panela koji dopunjuje baterijuza laksi rad LED lampe u noćnim uslovima.Lako se čisti, potrebno je samo isprati vodom. Uključite prekidač sa donje strane poklopca, plavo svetlo će seautomatski uključiti noću, sijajući toplo plavim svetlom koje privlači leteće insekte. Tokom dana se puni sunčevomsvetlošću kako bi se obezbedila energija za LED lampu. Na levoj i desnoj strani nalazi se ulazni kanali, koji sulevkastog oblika odgovarajuće veličine da leteći insekti mogu ući u zamku. Kada leteći insekti uđu u zamku,pokušaće da pobegnu kroz providni zid zamke, ali će se na kraju udaviti u slatkoj tečnosti (koja može da se sipa u zamku) ili će umreti od dehidracije. Jednostavan za upotrebu, kao mamac možete koristiti sećernu vodu, med,voćni sok, pivo itd…

Ultrazvučni rasterivač štetočina – rasteruje miševe, bubašvabe, insekte, pacove, miševe, ose, paukove, muve, buve. Pokriva 450 metara kvadratnih.

Neatmaster ultrazvučni rasterivač štetočina rasteruje – miševe, bube, buve, komarce, paukove, ose, guštere i druge.