Tečna sredstva za zaštitu od ptica

Tečna zaštita od ptica

Ovo je jedna od netoksičnih zaštita koja uspešno štite i drveće i veće površine bez dodatnih pomagala.

Bird Stop

golub zastita6

Bird Stop – Ova tečnost za zaštitu od ptica je organskog porekla. Osnovni sastojak je Metil Anthranilat, ekstrakt grožđa. Proizvod se koristi da odvrati ptice da se hrane plodovima sa drveća ili žitarica. Takođe odvraća ptice da piju vodu i da se kupaju u fontanama i bazenima. Odvraća ptice od naseljavanja travnatih terena i građevinskih objekata. Koristi se za zaštitu travnjaka, spoljnih delova fasade, fontana, bazena, voćnjaka, vinograda, polja žitarica i slično.

4 The Bird: Tečnost za rasterivanje ptica

golub zastita7

4 The Bird: Tečnost za rasterivanje ptica – Ne dozvolite pticama da se gnezde i sleću na bilo koju površinu. Pretežno se koristi na drveću, žbunju, vinovoj lozi, gredama itd. Nanosi se prskalicom ili četkom za farbanje. U pitanju je ne-toksična, lepljiva tečnost koja čini tretiranu površinu lepljivom i neprijatnom za ptice. Upotrebljava se direktno na površinu.

InvisiDye – Migrate / Nevidljiva boja

InvisiDye – Migrate / Nevidljiva boja – nevidljiva boja za ljude, ali vidljiva za ptice. Kada se aplicira u kombinaciji sa drugim netoksičnim repelentom, ptice vide boju i počnu da asociraju sa neželjenim područjem. Ne ostavlja nikakvu boju, ili bilo kakav loš efekat travnjacima ili na njivi. Nije toksičan ni za ljude ni za ptice. Guske i druge ptice vide UV svetlosne zrake od 200-400nm što im dozvoljava da vide spektar svetlosti nevidljiv za ljudsko oko. Boja je ispod 400 nm. Pogodno je za koriščenje na terenima za golf, dvorištima, travnjacima, njivama. Treba ga koristiti u kombinaciji sa Migrate ili sličnim repelentima za ptice, kako bi ptice tu boju asocirale sa negativnim područjem. Efekat traje 2 nedelje.