Uređaji protiv komaraca

Uređaje protiv komaraca možemo podeliti na ultrazvučne uređaje iUV sisteme koji na neprimetan način štiti vaše prostorije

Ultrazvučni rasterivač štetočina

Ultrazvučni rasterivač štetočina rasteruje miševe, bubašvabe, muve, komarce, mrave, paukove, stenice, glodare. Ne sadrži hemikalije i ne ispušta nikakve mirise. Skroz nečujan i bezopasan po ljude, kao i po životinje prilikom rada. Niska potrošnja struje. Napravljen od kvalitetnog materijala sa zvučnicima u obliku leptira. Lak za korišćenje, dovoljno je da se uključi u utičnicu. Ne utiče na druge aparate u kući. Idealan za kuće, skladišta, kancelarije, prodavnice, hotele i slično. Pokriva površinu od 50-80 kvadratnih metara.

Ultrazvučni rasterivač komaraca i drugih štetočina

Rasteruje komarce, jelen bube, buve, muve, cvrčke, mrave i druge štetočine. Pokriva površinu od 50-80 kvadratnih metara. Ultrazvuk  je nečujan za ljudsko uho. Ne škodi ljudima i kućnim ljubimcima, i ne smeta elektronkim uređajima.
Bez mirisa i hemikalija. Mali potrošač, ukupno 1W sa naprednom fotoelektronskom tehnologijom. Pogodno za upotrebu u kući, skladištima, prodavnicama, hotelima, bolnicama, kancelarijama, baštama i slično. Koristi frekvencije od 20 ~ 60 KHz.

Ultrazvučni rasterivač komaraca i drugih štetočina

Ultrazvučni rasterivač uspešno se bori sa komarcima, miševima, bubašvabama, mravima i drugim štetočinama. Bez hemikalija ili otrova, bez potrebe korišćenja sprejeva ili zamki. Formira praktični, efikasni, higijenski i automatski sistem za rasterivanje insekata. Nema miris i totalno je nečujan za ljusko uho. Lak za korišćenje, jednostavno uključite u utičnicu. Troši 5W, koristi frekvenciju od 20-55kHz, pokriva površinu od 80-120 kvadratnih metara. Veličina: 90 x 56 x 50mm, napajanje Voltage: AC 90-220V

UV sistemi

Solarni rasterivač insekata

Novi veći dizajn sa više vati, nečujan sa  solarnim panelom ip65 vodootpornom zaštitom i 18650 2200mah baterijom koja traje cele noći (6-8) sati. Kada je jednom podesite, automatski se puni baterija danju a uključuje noću. Područje koje pokriva je od 3 – 4 m.

 Insektron T-30 INOX

Insektron T-30 INOX je viseći uređaj koji koristi UV plavu svetlost, specifične talasne dužine koja privlači insekte. Privučeni insekti se lepe za lepljive ploče na donjoj strani Insektrona i ne mogu se osloboditi. Lepljive ploče uobičajeno traju oko mesec dana kada ih treba zameniti novim. Lako se menjaju, tako što se prethodno isključi uređaj, i bez ikakvog specijalnog alata zamene se lepljive ploče. Insectron T-30 je izuzetno efikasan i potpuno bezopasan za ljude i domaće ljubimce. Idealan je za unutrašnju upotrebu u kućama, fabrikama, prodavnicama hrane, mesarama, bolnicama i slično.

Insektron V-30E

Insektron V-30E je zidni uređaj koji koristi UV plavu svetlost, specifične talasne dužine koja privlači insekte. Privučeni insekti se lepe za lepljive ploče na donjoj strani Insektrona i ne mogu se osloboditi. Lepljive ploče uobičajeno traju oko mesec dana kada ih treba zameniti novim. Lako se menjaju, tako što se prethodno isključi uređaj, i bez ikakvog specijalnog alata zamene se lepljive ploče. Insektron V-30E je izuzetno efikasan i potpuno bezopasan za ljude i domaće ljubimce. Idealan je za unutrašnju upotrebu u kućama, fabrikama, prodavnicama hrane, mesarama, bolnicama i slično.

Insektron MT-599

Insektron MT-599 je zidni uređaj koji koristi UV plavu svetlost, specifične talasne dužine koja privlači insekte. Privučeni insekti se lepe za lepljive ploče na donjoj strani Insektrona i ne mogu se osloboditi. Lepljive ploče uobičajeno traju oko mesec dana kada ih treba zameniti novim. Lako se menjaju, tako što se prethodno isključi uređaj, i bez ikakvog specijalnog alata zamene se lepljive ploče. Insektron MT-599 je izuzetno efikasan i potpuno bezopasan za ljude i domaće ljubimce. Idealan je za unutrašnju upotrebu u kućama, fabrikama, prodavnicama hrane, mesarama, bolnicama i slično.

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7715

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7715 Sa UV-A sijalicom 4W G5
Dimenzije ovog aparata su 28 x 13 x 13 cm. Napon: AC 220-240V 50Hz
Napon rešetke: DC 600-800V, sa kablom dužine 2×0.50 od 1.20m. Opseg UV-A sijalice je268-365nm. Sadrži kuku za lako postavljanje. Pokriva površinu od 30m2.  Ova lampa je vatrootporna i ekonomična – potrošnja od samo 4W. Uključite lampu u struju i postavite je na vidno mesto. UV-A svetlost koju emituje privlači leteće insekte koji u pokušaju da dođu do nje bivaju eliminsani strujnim udarom unutar lampe. Jednostavan način za eliminisanje insekata na terasama, u sobi ili na prozoru dok je otvoren.

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7725

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7725 sadrži dve UV-A fluo cevi od po 8W G5 (16W). Dimenzije ovog uređaja su 35 x 9.5 x 26cm, napon AC 220-240V 50Hz, napon rešetke DC 1800-2200V. Ima ON/OFF prekidač i kabl od 3×0.75 od 1.20m. Sadrži elektromagnetnu prigušnicu koja produžava vek trajanja fluo cevi! Opseg UV-A sijalice 268-365nm, pokriva površinu od 80m2. Materijal Aluminijum – vatrootporna. Elegantno dizajnirana i veoma praktična lampa sa dve UV-A sijalice koje emituju specijalnu svetlost i tako privlače insekte, a zatim ih uništavaju.

T400 – 160W IP X5

T400 – 160W IP X5 Ovo je jedan od najvećih uređaja u ponudi sa veoma impresivnim komponentama. Pokriva oko 400 m2 zahvaljujući UV lampama od 160W. Idealan je za velike proizvodne procese hrane, magacine, kuhinje, kao i za spoljašnju upotrebu. Glavna konstrukcija je izrađena od najboljeg
316 nerđajućeg čelika.