Uređaji za zaštitu od paukova

Elektronski rasterivači pauka uključuju korišćenje ultrazvuka i elektromagnetnu tehnologiju.

Ultrasonic Pest Controller LS-989

Ultrasonic Pest Controller LS-989 – Korišćenje ultrazvučnih talasa u rasterivanju štetočina je već uveliko prihvaćena metoda. Dovoljnim intezitetom, dužinom ultrazvučnih talasa moguće je uticati na slušni i nervni sistem najvećeg broja insekata i štetočina.To će uticati na njih da napuste svoja staništa i izbegnu te uticaje. Neprekidno emitovanje ultrazvučnih talasa sprečiće neke druge insekte i štetočine da se nastane na mestima koja su pokrivena Ultrasonic Pest Controller-om. Na bazi dugogodišnjih iskustava i laboratorijskog ispitivanja Ultrasonic Pest Controller LS-989 je konstruisan da efikasno otera miševe, pacove, buve, krpelje, pauke i mnoge druge insekte iz kuće.

Spider Free rasterivač paukova

Spider Free30tm koristi kombinaciju duplih ultrazvučnih signala da uznemiri i stvori nepodnošljive uslove za gmižajuće insekte, zbog čega oni napuštaju mesto delovanja uređaja. Jak ultrazvučni signal se prostire u otvorenom prostoru do 30m2. Ne zaboravite da visoko frekventan zvuk ne može da prođe kroz čvrste materijale, kao što su zidovi, plafoni, podovi, vrata, itd. Spider Free30tm je efektivan protiv paukova u području gde je aktivan. Kućni ljubimci kao što su zečevi, morski prasići, hrčci i ostali glodari ne bi trebalo da se drže u delu kuće gde je uređaj aktivan. Spider Free30tm je bezopasan za decu, mačke, pse, ptice i ribe.

 Plug2Repel rasterivač paukova

Plug2Repel rasterivač paukova koristi i ultrazvuk i elektromagnetnu tehnologiju da stvori nepodnošljivu sredinu za štetočine. Efekti su vidljivi nakon 7-10 dana, u ekstremnim slučajevima i više.

 

 

Elektronski ultrazvučni rasterivač glodara i paukova

Ovaj uređaj takođe koristi ultrazvučnu i elektromagnetnu tehnologiju za rasterivanje paukova. Ultrazvuk je podešen na visokoj frekvenciji koja je nečujna za ljude i ljubimce da čuju, ali većina glodara je čuje. Gde god struja prolazi kroz žicu, stvara se elektromagnetno polje, sugestirano je da gde se god stvara elektromagnetno polje, manje su šanse da se glodari i paukovi tu nasele. Sigurno i humano rešenje za zaštitu od glodara i paukova.