Uređaji protiv mrava

Uređaji protiv mrava mogu biti samo ultrazvučni. Razni proizvođači nude različitu pokrivenost, oblik, dizajn kao i upotrebe frekvencije.

Ultra-zvučni sistemi:

Ultrazvučni rasterivač štetočina

Ultrazvučni rasterivač štetočina rasteruje miševe, bubašvabe, glodare, mrave, paukove i pacove. Testirana i dokazana kombinacija ultrazvučnih i elektromagnetnih frekvencija (nečujnih za ljude) čini ovo jednim od boljih uređaja na tržištu. Koristi se posebno po jedan uređaj za svaku prostoriju, jer ultrazvuk ne prolazi kroz čvrste objekte. Rezultati su vidljivi nakon 14 dana ili manje. Ne zahteva održavanje. Ovo je bezbedno, ekološko rešenje bez upotrebe hemikalija i otrova. Bezbedan je za korišćenje u blizini dece i kućnih ljubimaca.

PESTREPELLER LS-919

PESTREPELLER LS-919 Aparat se svrstava u prirodne rasterivače stetočina. Koristi novu elektronsku tehnologiju proizašlu iz istraživanja životnog ciklusa insekata i štetočina. Naučna istraživanja su pokazala da ultrazvučni talasi napadaju slušni i nervni sistem najvećeg broja štetočina u domaćinstvima prouzrukujući im bol i nelagodnost. Visokofrakventni zvuk će goniti miševe, bubašvabe, muve, mrave i većinu ostalih insekata do njihovog potpunog proterivanja iz skrovišta. PESTREPELLER LS-919 ne ometa rad elektronskih uređaja niti štetno utiče na ljude i kućne ljubimce iz razloga što je ovaj visokofrekventni zvuk van njihovog slušnog polja.

5u1 Rasterivač štetočina

5u1 Rasterivač štetočina – Savremen i efikasan ultrazvučni  aparat namenjen je za rasterivanju štetočina. Modernog dizajna prvenstveno je namenjen za unutrašnju upotrebu. Ultrazvučni 5u1 rasterivač koristi ultrazvučne talase u kombinaciji sa elektro-vibrirajućim talasima za rasterivanje štetočina. Ultrazvučni 5u1 rasterivač je opremljen noćnim svetlom i jonskom deratizacijom vazduha, kojom se izbacuju negativni joni iz vazduha. 5u1 aparat efikasano rasteruje: bubašvabe, mrave, gusenice, vodene bube, cvrčke, uholaže, grinje, paukove, škorpije, buve, krpelje, miševe, puhove, pacove i slepe miševe. 5u1 rasterivač ne utice štetno na ljude i kućne ljubimce.

Green Protect Plus

Green Protect Plus je najsavremeniji uređaj za rasterivanje štetočina, koji nije štetan za životnu sredinu. To je kvalitetan proizvod, koji je podrobnim testiranjem pokazao da zadovoljava najviše standarde.
U rasterivaču štetočina GreenProtect™ nalaze se zvučnici koji stvaraju neprijatni ultrazvučni signal koji ljudsko uho ne može da čuje. On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvučnih talasa za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, mušica, biljnih vaši, cvrčaka, guštera i zmija u zgradama u kojima se nalaze glodari i gmižući insekti, posebno u izolaciji, u zidovima, u plafonima, prostorijama u kojima se obeduje, delovima u kojima se čuva hrana, kućama, stanovima, kancelarijama, objektima za čuvanje žitarica, pekarama, skladištima, restoranima, kuhinjama, fabrikama, supermarketima, arhivama… Ovaj proizvod nije štetan za ljude, decu i kućne ljubimce.

USR4 Rasterivač glodara i insekata

USR4 Rasterivač glodara i insekata – Rasteruje glodare (miševe), bube, mrave, buve, žohare, pčele, ose, komarce, pa i ptice. Odaberite jedan od četiri režima rada, u zavisnosti od koje napasti tražite zaštitu. Domet: 2-5 metara. Ugrađena baterijska lampa. LED indikator stanja baterije. Napajanje: 2 x AAA (1,5 V) baterija nije u sklopu ili strujni adapter (3 V DC/100 mA) nije u sklopu. Dimenzije: 83 x 55 x 20 mm.

 

Transonic Bugchaser

Transonic Bugchaser rasteruje bube uz pomoć zvučnih i ultrazvučnih talasa koji bube ne podnose, nema hemikalija, nema zamki – samo se uključi u struju i rasteruje: mrave, bubašvabe, cvrčke i druge insekte. Takođe rasteruje i pauke i krpelje. Preporučuje se za upotrebu u zatvorenom ili polu-zatvorenom prostoru gde ultrazvuk može biti najefikasniji.