Uređaji za zaštitu od buva i vaški

Ultrazvučna četka protiv buva i krpelja

Ultrazvučna četka protiv buva i krpelja. Koristi ultrazvuk i jonizujuću tehnologiju koja rasteruje buve i krpelje. Nečujan i bezbedan za ljude i kućne ljubimce. Laka za održavanje. Osvežava i štiti vaše ljubimce.

 

TOPMAX ultrazvučna ogrlica protiv buva i krpelja

Najefikasniji i najbezbedniji način da zaštitite kućne ljubimce od opasnih štetočina. Ne koristi mirise ili hemikalije, daje neprestanu zaštitu vašim ljubimcima od buva, krpelja, komaraca, miševa i drugih štetočina. Koristi bateriju AG13 3 komada.

 

TickLess Pet Ultrazvučni rasterivač buva i krpelja

Ultrazvučni rasterivač krpelja i buva ne koristi hemikalije. Pogodan je zdrave, slabašne i starije ljubimce. Detaljni naučni testovi su rađeni kako bi testirali efektivnost i kvalitet proizvoda. Funkcioniše tako što odašilje serije ultrazvučnih pulseva i remeti čula buve i krpelja, time ih sprečavajuči da detektuju i ljude i ljubimce u njihovoj blizini, i tako i sprečava njihove ujede. Ultrazvučni talasi su sigurni i nečujni za ljude i životinje. Ekološki je i nema nikakvih kontraindikacija. Vodootporan je i može podneti da bude potopljen u vodu (posle toga mora biti osušen). Izum je prvobitno kreiran u Italiji 1992 godine. Uređaj traje 10 meseci i štiti površinu od 1,5m – dokle god otvori nisu zapušeni. Baterija nije zamenjiva.

Ultratvučna ogrlica protiv buva i krpelja

Ultratvučna ogrlica protiv buva i krpelja se koristi za zaštitu pasa, mačaka i drugih ljubimaca od buva i krpelja. Ultrazvučna ogrlica protiv buva i krpelja uspešno štiti ljubimce od buva i krpelja bez upotrebe štetnih pesticida. Prednost ogrlice je ekološki način delovanja. Ogrlica predstavlja tehnološku inovaciju. Ona stvara sredinu neprijatnu za buve i krpelje. Potpuno je neškodljiva za ljubimce i njihove vlasnike.