Uređaji protiv muva

Ultrazvučni aparati su efikasan i lak način da se rešite štetočina. Dovoljno je da se uređaji uključe u struju i da rasterate neželjene goste.

Aparati za industrijsku upotrebu:

LS-967 ULTRASONIC ATTACK WAVE PESTREPELLER

LS-967 ULTRASONIC ATTACK WAVE PESTREPELLER je vrlo efikasan uredjaj za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, muva, buva, familije zrikavaca, bubarusa, i većine ostalih insekata koji žive po domaćinstvima. LS-967 automatski emituje ultrazvuk u rasponu od 13.000Hz do 45.000Hz. Izuzetan i jedinstveno dizajniran uredjaj napada slušni i nervni sistem štetočina jačinom ultrazvučnih talasa. Jak uticaj ultrazvučnih talasa sa frekvencijskim rasponom onemogucuje štetočine da steknu imunitet. Samo nekoliko dana od uključivanja uredjaja primetićete njegove efekte.

Ultrazvučni LS-968 Pestrepeller

Ultrazvučni LS-968 Pestrepeller je savremen i izuzetno efikasan uređaj za rasterivanje stetočina. Posebno je dizajniran i kao takav idealan za industrijsku upotrebu. Ultrazvučni Pestrepeller je tako napravljen da zahvaljujući čvrstom nosaču omogućuje podešavanje ugla delovanja, ukoliko je instaliran na plafonu ili zidu. Ultrazvučni Pestrepeller je efikasan za rasterivanje miševa, pacova, muva, bubašvaba i jos mnogo drugih štetočina. Laboratoriska istraživanja su pokazala da ultrazvučni talasi napadaju slušni i nervni sistem najvećeg broja insekata i ostalih štetočina, prouzrukujući im bol i nelagodnost. Štetočine će napustiti svoja legla i skloništa i premestiti se na drugo mesto. Ovaj visokofrekventni zvuk je van slušnog polja ljudskih bića. Pestrepeller ne ometa rad televizora, radija, elektronskih alarmnih uređaja protiv krađe, pacemakers (aparati ugradjeni u organizam da pomognu pravilan rad srca), slušnih aparata ili drugih elektronskih uređaja.

Kućni aparati:

Ultrazvučni rasterivač muva za kuću

Ultrazvučni rasterivač muva za kuću je veoma efikasan za zaštitu od muva. Dizajniran je za unutrašnju upotrebu. Ne utiče ne druge elektronske komponente. Ne šteti ljudima, ljubimcima ili biljkama. Ultrazvuk mogu detektovati samo muve i drugi mali leteći insekti. Ultrazvuk ne može prolaziti kroz čvrste predmete, pa je preporučljivo da ga postavite na mesto bez prepreka. Držati se na bar 1 metar udaljenosti od uređaja, isto važi i za kućne ljubimce. Kada se uključi u struju, crvena lampica će biti konstantno uključena dok će zelena treperati.

Ultrazvučni rasterivač štetočina

Ultrazvučni rasterivač štetočina rasteruje miševe, bubašvabe, muve, komarce, mrave, paukove, stenice, glodare. Ne sadrži hemikalije i ne ispušta nikakve mirise. Skroz nečujan i bezopasan po ljude, kao i po životinje prilikom rada. Niska potrošnja struje. Napravljen od kvalitetnog materijala sa zvučnicima u obliku leptira. Lak za korišćenje, dovoljno je da se uključi u utičnicu. Ne utiče na druge aparate u kući. Idealan za kuće, skladišta, kancelarije, prodavnice, hotele i slično. Pokriva površinu od 50-80 kvadratnih metara.

LS-927 ULTRASONIC ATTACK WAVE

LS-927 ULTRASONIC ATTACK WAVE je vrlo efikasan uredjaj za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, muva, buva, familije zrikavaca, bubarusa, i većine ostalih insekata koji žive po domaćinstvima. LS-927 automatski emituje ultrazvuk u rasponu od 30.000Hz do 65.000Hz. Izuzetan i jedinstveno dizajniran uredjaj napada slušni i nervni sistem štetočina jačinom ultrazvučnih talasa. Jak uticaj ultrazvučnih talasa sa frekvencijskim rasponom onemogucuje štetočine da steknu imunitet. Samo nekoliko dana od uključivanja uredjaja primetićete njegove efekte.

UV sistemi:

 Insektron T-30 INOX

Insektron T-30 INOX je viseći uređaj koji koristi UV plavu svetlost, specifične talasne dužine koja privlači insekte. Privučeni insekti se lepe za lepljive ploče na donjoj strani Insektrona i ne mogu se osloboditi. Lepljive ploče uobičajeno traju oko mesec dana kada ih treba zameniti novim. Lako se menjaju, tako što se prethodno isključi uređaj, i bez ikakvog specijalnog alata zamene se lepljive ploče. Insectron T-30 je izuzetno efikasan i potpuno bezopasan za ljude i domaće ljubimce. Idealan je za unutrašnju upotrebu u kućama, fabrikama, prodavnicama hrane, mesarama, bolnicama i slično.

Insektron V-30E

Insektron V-30E je zidni uređaj koji koristi UV plavu svetlost, specifične talasne dužine koja privlači insekte. Privučeni insekti se lepe za lepljive ploče na donjoj strani Insektrona i ne mogu se osloboditi. Lepljive ploče uobičajeno traju oko mesec dana kada ih treba zameniti novim. Lako se menjaju, tako što se prethodno isključi uređaj, i bez ikakvog specijalnog alata zamene se lepljive ploče. Insektron V-30E je izuzetno efikasan i potpuno bezopasan za ljude i domaće ljubimce. Idealan je za unutrašnju upotrebu u kućama, fabrikama, prodavnicama hrane, mesarama, bolnicama i slično.

Insektron MT-599

Insektron MT-599 je zidni uređaj koji koristi UV plavu svetlost, specifične talasne dužine koja privlači insekte. Privučeni insekti se lepe za lepljive ploče na donjoj strani Insektrona i ne mogu se osloboditi. Lepljive ploče uobičajeno traju oko mesec dana kada ih treba zameniti novim. Lako se menjaju, tako što se prethodno isključi uređaj, i bez ikakvog specijalnog alata zamene se lepljive ploče. Insektron MT-599 je izuzetno efikasan i potpuno bezopasan za ljude i domaće ljubimce. Idealan je za unutrašnju upotrebu u kućama, fabrikama, prodavnicama hrane, mesarama, bolnicama i slično.

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7715

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7715 Sa UV-A sijalicom 4W G5
Dimenzije ovog aparata su 28 x 13 x 13 cm. Napon: AC 220-240V 50Hz
Napon rešetke: DC 600-800V, sa kablom dužine 2×0.50 od 1.20m. Opseg UV-A sijalice je268-365nm. Sadrži kuku za lako postavljanje. Pokriva površinu od 30m2.  Ova lampa je vatrootporna i ekonomična – potrošnja od samo 4W. Uključite lampu u struju i postavite je na vidno mesto. UV-A svetlost koju emituje privlači leteće insekte koji u pokušaju da dođu do nje bivaju eliminsani strujnim udarom unutar lampe. Jednostavan način za eliminisanje insekata na terasama, u sobi ili na prozoru dok je otvoren.

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7725

Lampa za uništavanje insekata Elit EL7725 sadrži dve UV-A fluo cevi od po 8W G5 (16W). Dimenzije ovog uređaja su 35 x 9.5 x 26cm, napon AC 220-240V 50Hz, napon rešetke DC 1800-2200V. Ima ON/OFF prekidač i kabl od 3×0.75 od 1.20m. Sadrži elektromagnetnu prigušnicu koja produžava vek trajanja fluo cevi! Opseg UV-A sijalice 268-365nm, pokriva površinu od 80m2. Materijal Aluminijum – vatrootporna. Elegantno dizajnirana i veoma praktična lampa sa dve UV-A sijalice koje emituju specijalnu svetlost i tako privlače insekte, a zatim ih uništavaju.

T400 – 160W IP X5

T400 – 160W IP X5 Ovo je jedan od najvećih uređaja u ponudi sa veoma impresivnim komponentama. Pokriva oko 400 m2 zahvaljujući UV lampama od 160W. Idealan je za velike proizvodne procese hrane, magacine, kuhinje, kao i za spoljašnju upotrebu. Glavna konstrukcija je izrađena od najboljeg
316 nerđajućeg čelika.