Uređaji protiv puhova

Uređaji za rasterivanje puhova su elegantna rešenja koja ne zahtevaju posebno održavanje. Dovoljno je da ih uključite u struju i da trajno preselite ove male štetočine.

TURBOSONIK – muholovac i rasterivač glodara u jednom samom aparatu

TURBOSONIK – muholovac i rasterivač glodara u jednom samom aparatu- rasteruje mrave, miševe, pacove, bubašvabe, puhove. Električni rasterivač efikasno štiti površinu od 50 m2. Električni muvolovac suštinskog je značaja u stanu, u bašti, kuhinji, restoranu, mesarama, ribarnicama, ugostiteljstvu, prodavnicama, fabričkim halama i u štalama.

 

Ultrazvučni 5u1 Rasterivač štetočina

Ultrazvučni 5u1 Rasterivač štetočina je savremen i efikasan aparat za rasterivanje štetočina. Modernog dizajna prvenstveno je namenjen za unutrašnju upotrebu. Ultrazvučni 5u1 rasterivač koristi ultrazvučne talase u kombinaciji sa elektro-vibrirajućim talasima za rasterivanje štetočina. Ultrazvučni 5u1 rasterivač je opremljen noćnim svetlom i jonskom deratizacijom vazduha, kojom se izbacuju negativni joni iz vazduha. 5u1 aparat efikasano rasteruje: bubašvabe, mrave, gusenice, vodene bube, cvrčke, uholaže, grinje, paukove, škorpije, buve, krpelje, miševe, puhove, pacove i slepe miševe. 5u1 rasterivač ne utice štetno na ljude i kućne ljubimce.

Profesionalni Rasterivač Glodara, Insekata i malih životinja Weitech WK 0600

Profesionalni Rasterivač Glodara, Insekata i malih životinja Weitech WK 0600 . Efikasno Rasteruje pacove, štakore, miševe, veverice, zečeve, šišmiše, puhove, krpelje, buve, paukove i ostale male životinje i insekte. Emituje ultrazvučne i zvučne signale. Površina delovanja: 325 kvadratnih metara. Učinak je vidljiv posle 72 sata, za štakore nakon dve nedelje. Grafički obeležena polja za podešavanje.

Transonic PRO

Transonic PRO je niskoprofilni aparat za teranje štetočina, koji koristi zvučne (čujne) i i ultrazvučne (nečujne), zvučne talase koji odbija štetočine u zatvorenom prostoru. Nema hemikalija, nema zamki, samo uključite uredjaj u struju i on rasteruje glodare, slepe miševe, puhove, paukove, bube… Transonic PRO je jednostavano, diskretano i isplativo rešenje za vaše probleme sa štetočinama.