Uređaji protiv voluharica

Ultrazvučni Rasterivač Krtica i Voluharica Weitech WK-675

Ultrazvučni Rasterivač Krtica i Voluharica Weitech WK-675. Napajanje pomoću 4 D baterija (debele od 1.5 V) Prostor delovanja: 100 kvadratnih metara. Autonomija: 4-6 meseci bez promene baterija. Emituje serije ultrazvučnih zvukova do 125 db glasnoće. Postavlja se direktno u rupu koju je krtica napravila.

Rasterivač krtica i voluharica 1250™

Mnoge vrste krtica i sličnih glodara imaju loš vid, ali dobro razvijeni sluh. Oni mogu osetiti i najslabije vibracije zemlje što ih upozorava na opasnost. Uređaj Vole & Mole Free 1250™ emituje zvučne talase niske frekvencije koji će ometati krtice i naterati ih da napuste određeno područje. Najbolje će rezultate pružiti u glinenom tlu u kojem se zvučni talasi niske frekvencije šire na optimalan način, gde će pokriti do 1250 m2. Uređaj takođe deluje u peskovitom tlu, ali pokriva manju površinu. Vole & Mole Free 1250™ uređaj je otporan na kišu i sneg, ali se ne sme potapati u vodu.

Podzemni zastrašivač krtica/voluharica

Podzemni zastrašivač krtica/voluharica. Vodootporan zastrašivač krtica i voluharica u brzim intervalima proizvodi agresivne seizmičke vibracije koje se dobro šire pod zemljom i koje voluharice, krtice i slični glodari izbegavaju. Uređaj se u blizini životinjskih prolaza ukopava u zemlju na dubinu od oko 100 – 300 mm i napaja radnim naponom od 9 V/DC. Dovoljan je za maks. 1.000 m² vrtne površine. Dužina kabla 1.940 mm.

LS-997R SONIC MOLECHASER Random

glod1Od efikasnih ultrasoničnih uređaja, na tržištu je tražen LS-997R SONIC MOLECHASER Random (RASTERIVAC KRTICA) usmeren na zvučnu osetljivost krtica koji može da proizvede prodorne sonične zvuke u dometu od 1000m2. Sa poručenim projektom ASIC (Aplikacija specifičnih integrisanih kola) sonični zvuci mogu biti proizvedeni i emitovani sa Random SONIC MOLECHASER u promenljivim vremenskim intervalima. Rasteruje i voluharice, slepe kućiče, rovke.

Random SONIC MOLECHASER


Random SONIC MOLECHASER u promenljivim vremenskim intervalima. Intervali soničnog zvuka čiji je opseg od 15-75 sekundi je nepredvidljiv za krtice, podzemne glodare kao što su voluharice, slepi kućiči, rovci i podjednako za mrave. Ovo će zastrašiti i izritirati štetočine terajući ih da dublje kopaju, izbezumljeno pokušavajući da pobegnu od buke. Uređaj će neprekidno raditi blizu 10 meseci sa jednim setom alkalnih baterija. Random SONIC MOLECHASER je 100% vodootporan i nema nikakvog održavanja, a sa jednim setom alkalnih baterija uređaj može neprekidno raditi gotovo deset meseci u toku godine.